Maak van deze site je startpagina
Wie is wie?
Lees wie iedereen is, en stel jezelf ook voor. klik hier
 Home     DHTML Menu by Milonic Sitemap ? Je bent nu
niet ingelogd


Lesidee.nl  ::   Welkom op Lesidee

Het nieuwe schooljaar begint weer! Een nieuw schooljaar betekent vaak een nieuwe klas, nieuwe kinderen, soms ook een nieuwe werkplek. Hoe dan ook een nieuw schooljaar betekent in ieder geval veel nieuwe ideeŽn en genoeg energie om hierin te steken. Leuk dat je ook lesidee weer gevonden hebt, hopelijk kun je ook dit jaar veel leuke lessen vinden. We hopen natuurlijk ook dat je jouw geweldige ideeŽn met ons deelt.

Lesidee is de site waar je snel en makkelijk die les vind waar je opzoek naar was. We hebben ook een forum, waar andere bezoekers en deskundige moderators klaar staan om te reageren op je opmerkingen, en je vragen te beantwoorden.

De lessen kan je downloaden zonder eerst in te loggen. Je zou een ieder enorm helpen als je de lessen die je bekijkt ook voorziet van een beoordeling. Dit vergemakkelijkt het zoeken van anderen, en de maker van de les krijgt feedback, zodat hij zich verder kan ontwikkelen.

Het beoordelen van een les kan al doormiddel van het aanklikken van een cijfer, wil je het cijfer meer kracht bij zetten: plaats er dan ook een korte opmerking bij. Voor het kunnen beoordelen moet je wel zijn ingelogd, maar dan kan je ook lessen zoeken op basis van deze cijfers.

Lijkt het je leuk mee te werken aan het Lesidee-project en deel uitmaken van het Lesidee-team. Wil je een column schrijven, strip tekenen, weblog bijhouden, lesmateriaal verzamelen, moderator worden, laat het ons weten, en wij maken het mogelijk!.

Veel plezier op de site.
Meester Lesidee


Op zoek naar een leuke les ? ga naar: Lessen downloaden mbv lijsten
Zoek je liever met onze vernieuwde zoekmachine: Lessen downloaden mbv zoekmachine
Benieuwd naar wat Lesidee.nl inhoud: Wat is Lesidee.nl ?
Hoe kan je ons bereiken ? : Contact

anoniem (7), dannywals (1),
Dier en Industrie (1),
netty (1), Pigonio (5!)
bedankt voor jullie lessen!