Maak van deze site je startpagina
Snel en eenvoudig lesideeën downloaden.
Al meer dan 900 lessen, 32000 leden.
 Home     DHTML Menu by Milonic Sitemap ? Je bent nu
niet ingelogd
help bij deze pagina
Help bij deze pagina

Er staan op dit moment 2727 scholen in de Lesidee database. Van alle scholen hebben we gegevens verzameld. In het forum staat onder het onderwerp: Schoolgegevens de algemene schoolgegevens, zoals schoolnaam, schooladres, schooltype, emailadres, en websiteadres. Onder het onderwerp: Schoolbeschrijving kun je verder ingaan op bepaalde zaken van de school, zoals bespreking van de onderwijsvorm, bijzonderheden, mogelijkheden, ervaringen, .. Onder het onderwerp: Stage ervaringen kun je specifiek voor stage, ervaringen en mogelijkheden uitwisselen. Om bij de juiste school te komen kun je gebruik maken van onderstaande zoekmachine.

Je begint bij stap1 bij het vak met start erin. Je volgt de zwarte lijn tot stap2. Je komt onderweg vakken tegen. Hier kan je de waarde van resp. de schooleigenschappen: schoolnaam, straatnaam, postcode,plaatsnaam,provincie, en schooltype kiezen. Bij elke schooleigenschap zit de keuze dat elke waarde van de eigenschap goed is (ELKE … IS GOED). Daarmee versoepel je de zoekconditie enorm.

Als je bij stap2 bent aanbeland, hoef je alleen nog op zoeken te drukken. Hierna wordt er in de database gekeken of er scholen zijn die aan je zoekconditie voldoen. Als deze er zijn krijg je die in een overzicht te zien. Als er geen school wordt gevonden, kan dit betekenen dat we de school niet voorkomt in onze database, of dat je de zoekconditie moet versoepelen.

In het overzicht kom je door te clicken op de school uiteindelijk bij het forum van de school terecht.

STAP1
start:        Ik zoek een school,  blijf de zwarte lijn volgen tot stap 2
    met "postcode":   met "straatnaam":   met "schoolnaam":    
           
    met "plaatsnaam":   in "provincie":   met "schooltype":    
           
   
STAP2
druk op zoeken