Maak van deze site je startpagina
Benieuwd naar de Franse onderwijs aanpak?
klik hier
 Home     DHTML Menu by Milonic Sitemap ? Je bent nu
niet ingelogd
help bij deze pagina
Help bij deze pagina

Je kan hier je eigen lessen (word-documenten van maximale 300Kb groot) uploaden naar onze database. De lessen komen eerst in een tijdelijke database. Na goedkeuring van de les door het Lesidee-team wordt de les overgeplaatst naar de echte database. Daar zal de les voor iedereen bereikbaar zijn.

Uploaden van lessen
Om een les te kunnen uploaden moet je onderstaand invulformulier geheel invullen. Als je alles hebt ingevuld, en je hebt daarna de waarden nog eens gecontroleerd, dan druk je op de knop "Uploaden" helemaal onder aan de pagina.

 • Krijg je een foutmelding, verhelp de fout, en probeer het nog eens.
 • Krijg je geen foutmelding dan is je les + gegevens correct in onze tijdelijke database gezet.

 • Je bent op dit moment nog niet ingelogd. Wil je dat de les die je nu upload verbonden wordt met je gebruikersnaam, dan moet je je eerst aanmelden. (Nu zal de les toegestuurd zijn door: "Anoniem" .

  Bestand
  Druk op "bladeren", je krijgt dan een venstertje waarmee je kan bladeren op je eigen pc. Je gaat opzoek naar de les (worddocument) die je wilt uploaden. Je clickt dubbel op dit bestand, waardoor het ventertje verdwijnt, en de naam van het bestand in de witte textvak verschijnt.

  Titel
  Je vult hier de 'titel' van de les in. (maximaal 50 leestekens)

  Groep
  Je vinkt hieronder de groep of groepen aan waarvoor de les geschikt is.

  Vakgebied
  Je kiest (links) uit de lijst het 'vakgebied' waartoe de les behoort. Staat het gewenste vakgebied niet in de lijst, dan vul je (rechts) in het tekstvak het (nieuwe) vakgebied in (maximaal 25 leestekens).

  Thema
  Je kiest (links) uit de lijst het 'thema' waartoe de les behoort. Staat het gewenste thema niet in de lijst, dan vul je (rechts) in het tekstvak het (nieuwe) thema in (maximaal 25 leestekens).

  Zoekwoorden
  Je geeft hier enkele specifieke zoekwoorden waarop leden in de zoekfunctie kunnen zoeken. De zoekwoorden moeten gescheiden worden door alleen een komma. (maximaal 255 leestekens)

  Omschrijving
  Je geeft hier een zo goed mogelijke omschrijving van de les. (maximaal 255 leestekens)