Home     DHTML Menu by Milonic Sitemap ? Je bent nu
niet ingelogd


Search Help
» Welkom gast
[ Aanmelden :: Registreer ]

[ Dit onderwerp bijhouden :: Email dit onderwerp :: Print dit onderwerp ]

reply to topic new topic new poll
Onderwerp: Welkom in het ICT-forum!, Wat kun je hier allemaal vinden?< Minder oud | Minder nieuw >
Meester Geoffrey Offline

Groep: Members
Berichten: 25
Samengevoegd: Juni 2004
Geplaatst: Nov. 16 2005,23:29 QUOTE

Dag allemaal en welkom in het forum "ICT in het onderwijs". Mijn naam is Geoffrey en ik ga mijn best doen om van de vier ICT-fora iets moois te maken.

Om me even kort voor te stellen: ik ben al zo'n 20 jaar met computers in de weer (als peuter van 3 klom ik al achter de Commodore 64, kun je nagaan ;)). Tijdens mijn PABO-studie heb ik me dan ook gespecialiseerd in ICT. Nadat ik afgestudeerd was, kreeg ik een baan aangeboden bij softwareuitgeverij AmbraSoft als algemeen ICT-medewerker. Inmiddels werk ik hier al ruim een jaar met veel plezier. Daarnaast ben ik ook al een jaar of acht freelance webdesigner, en heb bijvoorbeeld sinds 2003 mijn eigen website http://www.meestergeoffrey.nl

Goed, wat kun je in deze forums vinden? Ik ga mijn best doen om jullie op te hoogte te houden van alle ontwikkelingen op het gebied van ICT in het onderwijs. Discussies over hoe ICT in het onderwijs het beste ingezet kan worden komen ook uitgebreid aan bod, en we zullen het ook uitvoerig gaan hebben over de beste websites en software voor het onderwijs. Bovendien is er ook een apart forum voor de meer technische kant van ICT, waarin je al je technische problemen aan kunt kaarten.

Ik heb er dus heel veel zin in, en ik weet zeker dat we met deze forums meer inzicht kunnen krijgen in de plaats van ICT in het onderwijs. Veel plezier met deze forums!

Groet,

Geoffrey


--------------
Leerkracht ben je met hart en ziel
Back to top
Profile PM WEB 
Femke
Niet-geregistreerd


Geplaatst: Mei 11 2006,21:22 QUOTE

Hallo,

op het moment ben ik bezig met mijn afstudeerwerstuk. Dit gaat over het integreren van ict bij de zaakvakken. Hiervoor doe ik onderzoek naar de mogelijkheden die er zijn, de situatie op de school (infrastructuur, kennis, financieën etc.) Ik heb al contact met verschillende instanties die zich hiermee bezig houden. Ik mis alleen informatie over hoe dit toe te passen in de praktijk.
Ik heb zelf wel verschillende ideeën , maar ik ben op zoek naar mensen die hier actief mee bezig zijn en het leuk vinden om te vertellen hoe zij met ict in de klas omgaan.
Als ik het zo lees heb jij (meestre geoffrey) al veel kennis en ervaring op dit gebied.
alle informatie of ideeën zijn welkom

groet
Femke
Back to top
1 antwoorden sinds Nov. 16 2005,23:29 < Minder oud | Minder nieuw >

[ Dit onderwerp bijhouden :: Email dit onderwerp :: Print dit onderwerp ]

reply to topic new topic new poll

Quick Reply: Welkom in het ICT-forum!
iB Code Buttons
You are Posting as:
Guest
Do you wish to enable your signature for this post?
Do you wish to enable emoticons for this post?
Track this topic
View All Emoticons
View iB Code